Проучване, посветено на връзката“ между дамите и техните сутиени, разкрива малка тайна - повечето жени ги

...
Проучване, посветено на връзката“ между дамите и техните сутиени, разкрива малка тайна - повечето жени ги
Коментари Харесай

Колко често трябва да сменяме сутиена си?

Проучване, отдадено на „ връзката “ между  дамите и техните сутиени , разкрива малка тайна - множеството дами ги употребяват към шест години   преди най-накрая да „ скъсат “ с тях , написа в. „ Дейли експрес “.

Допитването, осъществено по поръчка на веригата „ Дебънамс “, демонстрира още, че близо 10% от представителките на нежния пол носят еднакъв сутиен цяла седмица, без да го перат .
 Как да познаете, че носите неверния сутиен?  Как да познаете, че носите неверния сутиен?  Как да познаете, че носите неверния сутиен?  Как да познаете, че носите неверния сутиен?
Същият % участнички в анкетата признават, че в чекмеджетата им за бельо   се „ спотайват “ и сутиени на преклонната 11-годишна възраст.

Най-стриктни във връзка с този вид долни дрехи са дамите над 65 години от Северна Ирландия - над 50% от тях сменят сутиените си на всеки два дни.

Проучването разкрива още, че огромна част от представителките на нежния пол се смущават от пробите за сутиен . Оказва се също, че доста дами са в цялостно незнание във връзка с размерите на бельото.

„ Шокиращо е, че милиони жени във Англия разчитат на един и същ сутиен повече от 10 години. При състояние, че не биха носили толкоз дълго еднакъв чифт обувки, за какво постъпват по този начин във връзка с сутиените си? “, споделя експертката по долни дрехи Ализа Риджър.
 5 знака, че не носиш верния сутиен  5 знака, че не носиш верния сутиен  5 знака, че не носиш верния сутиен  5 знака, че не носиш верния сутиен
Специалистката припомня, че с течение на времето женското тяло се трансформира, а един сутиен, носен и пран безчет пъти, губи еластичността си . След 10-годишна приложимост въпросният продукт към този момент не е в положение да поддържа вярно бюста и може да аргументи провисване и даже болки .

„ Бельото   е основата на облеклото ни за пред хората и е значимо да ни е по размер и да ни кара да се усещаме привлекателни. Подходящият сутиен трансформира походката, стойката и даже метода, по който приказваме “, добавя Ализа Риджър.
 Факти за бельото  Факти за бельото  Факти за бельото  Факти за бельото
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР